Gustav Pedersen AS overtar PM Danielsen

📢 I dag har vi store og gode nyheter å dele med dere!

Vi er stolte av å kunngjøre at vi har inngått en avtale om å overta tradisjonsrike PM Danielsen i Arendal.

Som vår egen Gunnar Vikeså sier: «Vi har begge en lang historie og er tett på kundene. Nå samler vi krefter for å kunne satse enda sterkere over hele Sørlandet»🤝

At vi har vært her siden 1876 da Gustav Pedersen etablerte seg med «bogbinderi og boghandel» i Kvadraturen, og nå skal gå veien videre sammen med PM Danielsen som etablerte seg bare 19 år etter med bokhandel i Arendal – det er stort.

Vi har begge fått kjørt oss gjennom årtier med strukturendringer og globalisering, så det at vi fortsatt er aktive og oppegående i 2023 vitner om styrke og tilpasningsevne.

Det er faktisk ikke så mange igjen av de lokale, tradisjonsrike og familieeide bedriftene på Sørlandet, så vi er stolte av å være to som fortsatt lever i beste velgående.

Mens det er noen overlapp mellom bedriftene våre, som møbler og kopimaskiner, så vil hovedfokuset fremover være på hvordan vi best kan utvikle oss videre sammen. Integreringen vil foregå med respekt for begge bedrifters arv og med fokus på en «stille, rolig integrasjon».

Så hva skjer fremover?
Noen av de 16 ansatte fra PM Danielsen vil bli en del av teamet vårt på Vige. Hva vi gjør på Stoa, hvor vi også har en avdeling, vil bli vurdert etterhvert, men vi vil uansett fortsette å være godt representert i Arendal.

Med mer enn 245 års kombinerte ekspertise, erfaring og lidenskap, ser vi frem til å kunne tilby nye og gamle kunder et enda bedre sortiment og service fremover.

Som Per Michael Danielsen treffende sa: «Vi ruster oss, men er langt fra rustne!»

Fremtiden ser lys ut!