Innlogging nettbutikk

Glemt passord?


Gustav Pedersen AS
04.03.2020

Hvordan Norengros påvirkes av koronaviruset


Som markedsledende leverandør til norsk næringsliv og helsesektor gjør Norengros en rekke tiltak for å sikre oss og våre kunder drift, beredskap og leveringsevne.

Norengros har et spesielt ansvar for oppfølging av helsesektoren. En mulig eksponering av smitte vil kunne få negative konsekvenser for pasienter hos våre kunder. Norengros som aktør tilfører også driftsmateriell og produkter for smittevern til det samme markedet og er avhengig av å drifte våre lagre med full bemanning. Beslutningen er tatt for å sikre våre kunder, men vi beklager de ulemper det medfører for dere på kort sikt.

Norengros spiller en viktig samfunnsrolle som en markedsledende leverandør til det norske helsevesenet og bedriftsmarkedet. På bakgrunn av dette ønsker vi å være føre-var og gjør en rekke tiltak for å sikre vår leveringsevne og beredskap. Dette inkluderer blant annet betydelig innskrenking i reiseaktivitet, møter, messedeltagelse samt innføring av smittevern på våre lokasjoner.

Vi har dessverre også utfordringer med å skaffe nok varer innen desinfeksjon og smittevern til alle våre kunder som etterspør dette. Leveringstiden fra leverandør er også svært usikker å forholde seg til, så vi beklager sterkt at flere vil oppleve lenger leveringstid og resting av varer.


Dersom du trenger mer informasjon, ta kontakt på telefon eller følg med på www.norengros.no