Innlogging nettbutikk

Glemt passord?


Gustav Pedersen AS
01.09.2017

Tenk på dette når du velger LED
Norengros har nå en rekke nye LED-lyskilder fra Aura Light. Med våre nye lanseringer kan vi erstatte alle konvensjonelle løsninger.

Samtlige produkter i sortimentet kan erstatte eksisterende lyskilder og krever ingen ekstra driver eller styring.

Det smarte valget

LED er en energieffektiv lyskilde som erstatter gløde- og halogen teknologien.

En LED-lyskilde har opptil 40x lenger levetid enn en glødepære. Det vil si at du kan kjøpe en LED-lyskilde kontra 40 stk glødelamper. LED koster gjerne noe mer i innkjøp enn vanlig halogenpærer, men til gjengjeld har LED lavt strømforbruk og lang levetid. Totaløkonomisk er LED en god investering.

En LED-lyskilde er miljøvennlig, gir lavt strømforbruk og har lang levetid. Brannfaren reduseres også betraktelig på grunn av veldig lav varmeutvikling, da med spesiell tanke på å erstatte downlights med halogenpærer.

Nå har vi kampanje på utvalgte produkter fra Aura Light. Kampanjen varer helt frem til 30.11.2017.

Se hele sortimentet vårt


Belysning på arbeidsplassen

På et kontor er lyset en viktig del av å skape et godt arbeidsmiljø. Lys er nødvendig, ikke bare for å se, men det kan også påvirke hvordan vi føler oss. Belysningen på et arbeidsområde skal skape nok kontrast og belysningsnivåene bør justeres i henhold til hvilke oppgaver som skal gjøres på den enkelte arbeidsplass.

 

Tenk på dette når du velger LED-pære

Har du en glødelampe, spare- eller halogenpære som du vil bytte med en LED-pære, kan du bruke veilederen under for å finne riktig Lumen på din LED-pære. Lumen er en betegnelse for å måle lysstyrken på LED-pære.

 

Velg rett farge på lyskilden

Kelvin er måleenhet for fargetemperatur.

Lavere Kelvin indikerer varmere og koseligere lys, og høyere Kelvin gir kaldere og blåere lys.